Koronavírus tájékoztatók

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2021. június 18-án kelt Eljárásrendje alapján a Szépkorúak Háza Nonprofit Kft. Idősek Otthona Covid-19 pandémiával kapcsolatos Eljárásrendje az alábbiak szerint módosul:

 

Tisztelt Hozzátartozók!

 

Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos 2021. április 29-én visszavonta a szociális szakosított intézmények vonatkozásában a látogatási tilalmat és az intézmény elhagyási tilalmat.

 

A Covid-19 pandémia miatti óvó, védő rendszabályok továbbra is fennállnak.

Eljárásrend a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére vonatkozik a szociális szakosított ellátást nyújtó intézményekben.

2021.03.04-én a koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében Magyarország Kormánya újabb szigorításokat vezetett be.

Intézményünknek a továbbra is fennálló járványügyi helyzetre való tekintettel, a Covid-19 pandémia harmadik hulláma miatt, még erőteljesebben kell az óvó- védő rendszabályokra figyelni.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Intézményünkben a járványügyi előírásoknak megfelelően továbbra is fennállnak az óvó- védő rendszabályok.

A fokozott védelemnek és az együttműködésüknek köszönhetően minimális enyhítésre van lehetőségünk, a hatóságokkal egyeztetve.

Tisztelt Hozzátartozók!
2021. január 12-től újra van lehetőség csomagok behozatalára, szigorú szabályok betartása mellett.
1. oldal / 2