Koronavírus tájékoztatók

Tisztelt Ellátottak és Hozzátartozók!

Az Országos Tisztifőorvos a látogatási tilalom tárgyában 2020. márciusában kiadott határozatát részlegesen feloldotta. Ennek értelmében intézményünk ellátottjai június 8-tól az alábbi feltételek betartásával látogathatók:

 
Általános feltételek:
 
  1. Egyszerre intézményünk csak meghatározott számú látogatót tud fogadni, mely óránként szintenként négy fő.
  2. Látogatási idő naponta 8.00 és 16.00 között lehetséges.
  3. A látogatást telefonon, munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között egyeztetni kell a következő telefonszámon: 06-46/500-540 410-es mellék.
  4. Ellátotjainkat csak egészséges személy jöhet látogatni, melyről belépéskor minden látogatónak írásban nyilatkoznia kell.
  5. Intézménybe történő belépéskor szájmaszkot kell viselnie, fertőtlenítőbe kell belépnie, és a kéz fertőtlenítése is kötelező.
 
A látogatás alatt:
 
  1. Egy ellátottat egyszerre csak egy hozzátartozó látogathat, több személy a szobában egyszerre csak az egyik ellátott látogatható a látogatók maximum egy órát tartózkodhatnak az intézményben - a következő látogatók belépésének feltétele, hogy az előzőek elhagyják az intézményt.
  2. Szigoruan be kell tartani a 2 méteres védőtávolságot, mind a látogatott mind az ellátott esetében, kérjük, hogy a szokásos üdvözlési formákat hozzátartozóik érdekében, egyenlőre kerüljék.
  3. Csomagok behozatalánál kérjük a mennyiség, az esetleges diétás és higiénés szabályok figyelembevételét.
  4. A látogatás, amennyiben lehetséges a teraszon történjen, a védőtávolság betartása itt is kötelező.
 
Az előzőek betartása ellátotjaink és az Önök egészségét szolgálja!
Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
 
Hanák Pálné ügyvezető