Koronavírus tájékoztatók

Covid-19 tájékoztató

Tisztelt Hozzátartozók!
A mai nappal (2021.01.11) elkezdődött intézményünk részleges feloldása a járványügyi elkülönítés alól. Ettől függetlenül intézményünkben továbbra is a népegészségügyi hatóságok szigorú utasításainak megfelelve, az óvó- védő rendszabályok betartása mellett dolgozunk.
A holnapi naptól lehetőség van kisebb csomagok fogadására, előzetes telefonos egyeztetés után. A behozott csomagok csak fertőtleníthető, nem romlandó, gyári, zárt csomagolású élelmiszert tartalmazhatnak. Engedélyezhető minden napos használati tárgyak, tisztasági felszerelések behozatala is. Az Önök által behozott csomagokat csak abban az esetben tudjuk átvenni, ha fertőtleníthetőek, csomagolásuk sértetlen, névvel vannak ellátva.


 

Szigorúan tilos a csomagokba tenni házilag, otthon készített vagy bontott csomagolású élelmiszereket! Egy ellátott számára egyszerre csak egy csomagot tudunk átvenni, ezzel elkerülve a csomagok felhalmozódását. A járványügyi szabályok miatt a behozott csomagok 72 órás elkülönítés után kerülnek fel az ellátotthoz.
A látogatási és intézmény elhagyási tilalom továbbra is fennáll, de lehetőségük van arra, hogy szeretett hozzátartozójukkal folyamatosan tudják tartani a kapcsolatot. Kérjük Önöket, hogy ezzel kapcsolatban telefonon keressék munkatársainkat.
Folytatjuk az oltási hajlandóság felmérését ellátottaink körében, melyről Önök is kaptak tájékoztatást. A védőoltást csak az az ellátott kaphatja meg, aki nyilatkozott szándékáról és nem áll fenn ellenjavallat. Folyamatosan konzultálunk az illetékes hatóságokkal és az intézmény háziorvosával Dr. László Judittal.
Kedves hozzátartozók továbbra is kérjük türelmüket. Köszönjük eddigi megértésüket!
Ha kérdésük van, forduljanak hozzánk bizalommal.
Csomag behozatali ügyben kérjük, hívják a 06-30/586-4195 telefonszámot.
 
Szépkorúak Háza