Karrier

Álláslehetőség – részlegvezető ápoló

 

A Szépkorúak Háza Nonprofit Kft Idősek Otthona keres képzett, rátermett, megbízható, környezetére és munkájára igényes, precíz munkavállalót részlegvezető-ápoló munkakörre.

A munkaviszony időtartama: határozatlan idejű (három hónap próbaidőt követően).

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő, egyműszakos munkarend hétfőtől péntekig

A munkavégzés helye: Szépkorúak Háza 3526 Miskolc, Eperjesi utca 5.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:

Munkáját a vezető ápoló közvetlen irányítása alapján végzi. Az intézményre vonatkozó jogszabályok, szakmai irányelvek maradéktalan betartása, betartatása a gondozási részlegeken.

A gondozási részleg eredményes működése a beosztott munkatársak irányítása, foglalkoztatása, a munka megfelelő szervezése, a munkafegyelem betartatása, személyes példamutatás. Interperszonális és társadalmi kapcsolatok kialakításának segítése (hozzátartozókkal, munkatársakkal, törvényes képviselőkkel, ellátottakkal). Felelős a helyes információáramlás megszervezéséért, folyamatos működtetéséért, a kötelező információs igények teljesítéséért, illetve végrehajtásuk ellenőrzéséért. Részvétel az orvosi viziten a gondozási részlegen, valamint a Praxis program használata. Az orvos utasításainak megfelelően kompetenciáján belüli injekciók beadása, kötözések elvégzése, vérnyomásmérés, EKG készítés, Bioptron lámpa, Tens készülék használata, beöntés elvégzése, vizsgálati anyag levétele. Továbbképzéseken való részvétel. Irányítja, szervezi a hozzá beosztott dolgozók munkavégzését.

Heti három alkalommal, vagy prioritás esetén azonnal tájékoztatja a vezető ápolót az intézményt érintő eseményekről, problémákról. Gondoskodik a lakók megfelelő tájékoztatásáról, szakmai kompetenciáján belül. Napra kész egészségügyi, ápolási/gondozási dokumentációs és adminisztratív tevékenységet végez. Nyilvántartásokat vezet, statisztikákat készít, adatot szolgáltat. Betanítja, oktatja az új dolgozókat, munkájukat figyelemmel kíséri, értékelést ad írásban az ügyvezető igazgatónak három hónapon belül.

Illetmény és juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • Szakmai irányú végzettség – ápoló (OKJ), diplomás ápoló,
  • Felhasználó szintű számítógépes ismeretek,
  • Magyar állampolgárság,
  • Büntetlen előélet.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • 1-2 év hasonló munkakörben szerzett tapasztalat,
  • Miskolci lakóhely,
  • Jó kapcsolatteremtő és kommunikációs képesség,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • Részletes, fényképes szakmai önéletrajz,
  • Végzettséget igazoló okirat(ok) másolata,
  • Motivációs levél,
  • Hozzájáruló nyilatkozatot arról, hogy a jelentkező az általa beadott anyagban foglalt személyes adatainak a felvételi eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul.

A munkakör betölthetőségének időpontja: a munkakör legkorábban 2024. február 01. napjától tölthető be.

A jelentkezés benyújtásának határideje: 2024. január 31.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Kádas Tünde vezető ápoló nyújt, a +36-46-500-540 telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja: elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.szepkoruakhaza.hu honlapon szerezhet.