Kezdőlap
  • ÜDVÖZÖLJÜK!
  • A SZÉPKORÚAK HÁZÁBAN
  • ÚJ ÚTON...
  • BIZTONSÁGBAN...
  • NYUGALOMBAN....
  • ODAADÁSSAL...
  • SZERETETBEN...
  • HIVATÁSTUDATTAL...
  • MINDIG ITT VAGYUNK!

Bemutatkozunk

Szolgáltatásaink

Dokumentumok

Elérhetőségünk

Látogatási és intézmény elhagyási tilalom

FIGYELEM! 

 

Az intézményünkben kialakult járványhelyzet miatt a holnapi naptól (2021.12.18-tól) ideiglenesen látogatási és intézmény elhagyási tilalmat rendelek el, hivatkozva a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott 66340-2/2021. EÜIG határozat 3. és 4. pontjára!

 

Az intézmény elhagyása csak egészségügyi vizsgálatok elvégzése céljából lehetséges.

 

Az intézkedés a Szépkorúak Háza minden lakójára érvényes, azonnali hatállyal lép életbe és visszavonásig tart! 

Kérem a fentiek tudomásul vételét és betartását!

 

Miskolc, 2021. december 17.

 

Tisztelt Érdeklődők, Hozzátartozók, Látogatók! Kedves Idős Lakóink!

 

Az óvó- védő rendszabályok szigorú betartásának ellenére intézményünkben Covid-19 megbetegedések alakultak ki.

Kérjük megértésüket és együttműködésüket a holnapi nappal (2021. december 18.) átmenetileg elrendelt látogatási és intézmény elhagyási tilalommal kapcsolatban.

Otthonunkban folyamatosan azon dolgozunk, hogy megelőzzük a Covid-19 járvány továbbterjedését, folyamatosan tesztelünk, szigorúan betartjuk az óvó védő rendszabályokat.

A meghozott látogatási és intézmény elhagyási tilalmat indokolttá tette, hogy a magas átoltottság (mind a három oltás felvétele), a szigorú járványügyi szabályok és a folyamatos tesztelés mellett a mai napon több lakónknál is pozitív teszteredményt kaptunk. Azonnal egyeztettünk a Járványügyi Hatósággal és velük egyetértve rendeltük el a szükséges korlátozást, hivatkozva a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott 66340-2/2021. EÜIG határozat 3. és 4. pontjára.

A korlátozás előreláthatólag 2022. január 06-ig tart. Ebben az időszakban fokozottan megfigyeljük ellátottainkat, dolgozóinkat és folyamatosan tesztelünk. Amennyiben biztosak leszünk abban, hogy sikerült megfékeznünk a fertőzés továbbterjedését, azonnal feloldjuk a korlátozásokat és visszatérünk a 2021. október 29-én kiadott Eljárásrendünkre.

Természetesen csomagokat fogadunk, melyek fertőtlenítés után rövid időn belül felkerülnek a címzetthez, azonban csak gyári, bontatlan csomagolású élelmiszer, tisztálkodási felszerelés és fertőtleníthető használati tárgyak behozatalára van lehetőség. Továbbra is lehetőségük van a kapcsolattartásra telefonon, személyesen üvegfalon keresztül.

A fertőzés megakadályozása, idős lakóink védelme közös ügyünk és felelősségünk!

Kérjük Önöket amennyiben kérdésük van, keressék intézményünket telefonon!

 

Miskolc, 2021. december 17.

Szépkorúak Háza

 

 

Szépkorúak Háza Ügyvezető Igazgatója

 

 

Álláslehetőség!

 

 

Részlegvezető ápoló

 

Ápoló