Kezdőlap
  • ÜDVÖZÖLJÜK!
  • A SZÉPKORÚAK HÁZÁBAN
  • ÚJ ÚTON...
  • BIZTONSÁGBAN...
  • NYUGALOMBAN....
  • ODAADÁSSAL...
  • SZERETETBEN...
  • HIVATÁSTUDATTAL...
  • MINDIG ITT VAGYUNK!

Bemutatkozunk

Szolgáltatásaink

Dokumentumok

Elérhetőségünk

2021.03.04-én a koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében Magyarország Kormánya újabb szigorításokat vezetett be.

Intézményünknek a továbbra is fennálló járványügyi helyzetre való tekintettel, a Covid-19 pandémia harmadik hulláma miatt, még erőteljesebben kell az óvó- védő rendszabályokra figyelni.

Több, mint egy év telt el azóta, hogy a világban megjelent egy új, sebesen terjedő fertőző betegség. Ma már aligha van olyan ember az országunkban, aki ne hallotta volna a koronavírus nevet.

Biztonság, szeretet, gondoskodás, szakértelem! 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket, hozzátartozókat és azokat az időseket, akik szívesen költöznének egy modern, kényelmes, teljesen akadálymentesített, gyönyörű környezetbe.

Intézményünk biztosítja a Szépkorúak számára az egyéni szükségletekre épített bánásmódot, az igényeknek megfelelő fizikai, egészségügyi, mentális gondozást, ápolást professzionális szinten. 

Szép környezetben, magas szintű ellátás, odaadó gondoskodás! 

Érdeklődni a 06305864195 telefonszámon lehet!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Intézményünkben a járványügyi előírásoknak megfelelően továbbra is fennállnak az óvó- védő rendszabályok.

A fokozott védelemnek és az együttműködésüknek köszönhetően minimális enyhítésre van lehetőségünk, a hatóságokkal egyeztetve.

Tisztelt Hozzátartozók!
2021. január 12-től újra van lehetőség csomagok behozatalára, szigorú szabályok betartása mellett.
Tisztelt Hozzátartozók!
A mai nappal (2021.01.11) elkezdődött intézményünk részleges feloldása a járványügyi elkülönítés alól. Ettől függetlenül intézményünkben továbbra is a népegészségügyi hatóságok szigorú utasításainak megfelelve, az óvó- védő rendszabályok betartása mellett dolgozunk.

Tisztelt Hozzátartozók!

A fennálló Covid-19 pandémia miatt intézményünkben a népegészségügyi hatóságok szigorú utasításainak megfelelve folyamatosan azért dolgozunk, hogy lakóinkkal együtt biztonságosan átvészeljük ezt a nehéz időszakot. 

Áldott, békés adventi várakozást kívánunk ebben a nehéz időben is minden lakónknak, hozzátartozóiknak és természetesen dolgozóinknak, akik erőn felül teljesítve igyekszenek mindent megtenni Intézményünkért!

Jó egészséget és kitartást kívánunk mindenkinek! Szépkorúak Háza 

 

„Meg fogom ünnepelni a karácsonyt szívemben, és iparkodom egész esztendőben ünnepelni. Élni akarok a Múltban, a Jelenben és a Jövőben. Versengjen bennem ennek a háromnak a szelleme.”
Charles Dickens

Tisztelt Hozzátartozók!
A Covid 19 járványhelyzet miatt a holnapi naptól bizonytalan időre felfüggesztjük a csomagok, bútorok, használati tárgyak átvételét! Kérjünk mindenki megértését, hozzátartozóik biztonsága érdekében az előbbiek betartását! 

 

2020. november 11-én megünnepeltük a Szociális munka Napját Intézményünkben. Természetesen a járványügyi szabályok szigorú betartásával. Az ünnepségen bemutatkozott és beszédet mondott Szegedi Judit a Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítvány a Miskolci Családokért kuratórium elnöke.

Tisztelt kérelmező és hozzátartozója!
 
Sajnos a jelenlegi járványhelyzet több dolgot is megváltoztatott az intézménybe való
beköltözéssel kapcsolatban és az intézményi életben. Kérem a tájékoztató elolvasását és
tudomásul vételét.
Az Országos Tisztifőorvos a látogatási tilalom tárgyában 2020. márciusában kiadott határozatát részlegesen feloldotta. Ennek értelmében intézményünk ellátottjai június 8-tól az alábbi feltételek betartásával látogathatók:

 
10. oldal / 10